Etusivu Ohjelmapalvelu Catering Hinnasto (pdf) Varaustilanne Galleria 1 Galleria 2

Ohjelmapalvelu

Iloa ja inspiraatiota luonnostaan kauniissa Kurussa!

Aktiiviloma koko perheelle

Villa Merja’s Garden haluaa tarjota vierailleen mahdollisuuden nauttia aktiviteeteista, luonnosta ja muista mahdollisuuksista vierailun aikana.

Tutustu ohjelmapalveluihimme ja ota yhteyttä. Pyrimme myös järjestämään vieraiden toiveiden mukaan muitakin aktiviteetteja paikallisten yrittäjien kanssa yhteistyössä.

Hinnat sovitaan tapauskohtaisesti, pyydä tarjous!

Villa Olympics

Ryhmäkisassa pääset kokeilemaan taitojasi seitsemässä eri lajissa. Kisassa toimitaan kahdessa ryhmässä lajeissa, joissa yhteishenki vahvistuu, mieli rentoutuu ja naurua riittää. Lajit ovat humoristisia, mutta eivät fyysisesti liian haastavia tai erityistaitoja erityisosaamista vaativia. Kisa suoritetaan ulkona huvilan pihamaalla, mutta huonon sään sattuessa voidaan lajit käydä myös sisätiloissa.

Ryhmäkoko; vähintään 2 ryhmää ja max. 8 henkilöä / ryhmä

Kesto; 2 tuntia

Amazing Race Kuru

Amazing Race on leikkimielinen kisailu ryhmille. Kisailussa suoritetaan ryhminä tai pareina erilaisia tehtäviä Kurun keskustan alueella noin 3 kilometrin säteellä huvilalta. Suoritetusta tehtävästä saadaan uusi vihje seuraavalle tehtävälle. Kisassa kuljetaan jalkaisin ja tehtävissä ratkaisee luovuus.

Ryhmäkoko; vähintään 2 ryhmää tai paria

Kesto; 2 tuntia

Kurun arvoitus

Kurun arvoituksessa ryhmän on yhdessä ratkaistava arvoitus Kurun keskustan seudulta löytyvien vihjeiden avulla. Ryhmä jaetaan pienempiin ryhmiin, joita voi olla 2-4 ja kaikilla on oma vihjeensä noudettavana. Arvoitusta ratkaistaessa yhteistyön tärkeys korostuu ja me-henki kasvaa. Vihjeet voivat löytyä mitä ihmeellisimmistä paikoista.

Ryhmäkoko; rajoittamaton

Kesto; 2 tuntia

Ryhmäytys teemat

Kun yhteisösi kaipaa ryhmäytystä, me-henki on kadonnut tai haluatte tutustua toisiinne paremmin, tämä teema on teille tehty. Teemaan kuuluu erilaisia yhteistoimintaa ja kommunikointia vaativia tehtäviä ja ajatusten purkamista.

Ryhmäkoko; rajoittamaton

Kesto; 1-3h

Hiihtokoulu

Haluaisitko oppia hiihtämään tai kaipaat harjoitusta tekniikan kanssa? Hiihtokoulussa pääset harjoittelemaan perinteistä tai vapaata hiihtotekniikkaa hauskasti. Hiihtokoulussa on pääasia liikunnan ilossa! Hiihtokoulu on tarkoitettu myös lapsille tai koko perheelle.

Ryhmäkoko; 1-4 henkilöä

Kesto; 1-2 tuntia

Mahdollisuus vuokrata välineet

Retket - Helvetinjärven kansallispuisto

Retkellä Helvetinjärven kansallispuistossa pääset näkemään kansallispuiston luontoa. Helvetinkolu on suosittu nähtävyys ja sen jälkeen paistetaan makkaraa Helvetinkolun päivätuvalla. Helvetinjärven kansallispuisto sijaitsee Ruovedellä, noin 30 kilometrin päässä huvilalta. Retkeen ei sisälly kuljetuksia.

Ryhmäkoko; max. 10 henkilöä

Aika; 3-4 tuntia

Hiihtoretki tai luontopolkuretki Seitsemisen kansallispuistossa tyhjentää mielen ja pääset näkemään kansallispuiston luonnon. Retket alkavat Seitsemisen luontokeskukselta. Seitsemisen kansallispuisto kätkee sisälleen monia erilaisia reittivaihtoehtoja niin talvella kuin kesälläkin, joten retki voidaan tehdä juuri sinulle sopivaksi. Kansallispuisto sijaitsee Kurussa noin 30 kilometrin päässä huvilalta. Retki ei sisällä matkoja.

Ryhmäkoko; max. 10 henkilöä

Aika; 2-4 tuntia

Välinevuokraus mahdollisuus

Huvilan edessä aukeavalla Näsijärvellä kulkee Kurun retkiluistelu reitistö. Luistelu retkellä pääset kokeilemaan luistelua retkiluistimilla.

Välinevuokraus mahdollisuus

Lasten ja perheen puuhapäivä

Lapsien ja perheiden puuhapäivä räätälöidään toiveitten mukaan. Teemoja voivat olla:

Kädentaidot

Liikunta tai leikit

Luonto ja ympäristö

Aarteenetsintä

Ryhmäkoko; rajoittamaton

Aika; 2 tuntia

                                                                                                                                                                                                                       

Villa Merja's Garden - Tampere - Ylöjärvi - Kuru - merja.santti ät merjanpuutarha.fi - 044 595 9233 - Merjan Puutarha Oy